healing-en-meer-nieuw-blad-groei

Behandelingen

Hieronder vind je de behandelingen die ik aanbied:

Intakegesprek

Tijdens het intakegesprek bespreken we wat jouw klachten zijn en welke vragen je hebt. Zo vinden we samen de behandeling die jou de meeste hulp kan bieden. Een intakegesprek duurt 60 minuten. Wanneer spreken we elkaar?

Referenties

Weten wat cliënten over mij zeggen? Kijk eens bij Referenties.

Healing

Dit is zeer geschikt om bijvoorbeeld klachten als onrust, pijn, nervositeit, onverwerkt verdriet, geen contact meer met je emoties of algehele malaise te behandelen.

Het mooie is dat healing altijd dáár terecht komt waar het moet zijn. Je klachten nemen af, of verdwijnen, waardoor je vaak weer nieuwe energie krijgt.

Een healing consult duurt 1 uur. Heb je een vraag of wil je gelijk een afspraak maken: klik hier!

Hooggevoeligheid

Hooggevoelige mensen worden sterker door hun omgeving geprikkeld dan gemiddeld. Hierdoor zijn hoogsensitieve personen (highly sensitive persons - HSP's) gevoeliger voor emoties en plezier, maar ook voor pijn. Daar goed mee omgaan kan lastig zijn. Ik help mensen daarbij.

Ervaar je als hoogsensitief persoon moeilijkheden of doet jouw hooggevoeligheid je pijn? Ik kan je helpen. Zo wordt je hooggevoeligheid een voordeel.

Steeds meer kinderen zijn hooggevoelig. Is jouw kind hooggevoelig of heb je het vermoeden? Laat mij je helpen.

Maak een afspraak en we kijken samen naar wat jullie nodig hebben. 

Mediumschap

Wanneer er een dierbaar persoon is overleden, kun je met heel veel vragen en/of onbegrip achterblijven. Wanneer je een foto van de overleden persoon meeneemt, kan ik contact met die persoon te leggen. Wees gerust, het is niet eng of griezelig, maar het kan een mooie gelegenheid zijn om sommige dingen af te sluiten.

Wanneer je meer of een beter inzicht in jezelf wilt krijgen kan ik een reading doen. Bij een reading 'lees' ik jouw energie (je aura).

Een medium consult duurt 1 uur. Heb je een vraag of wil je gelijk een afspraak maken: klik hier!

Hypnotherapie

Hypnotherapie is een mooie methode die je als middel kunt gebruiken tegen tal van fysieke en mentale problemen, zoals werkdruk, gedrag waar jij en anderen hinder van ondervinden, oude pijn of zaken uit je jeugd, spreekangst, hoogtevrees, vliegangst, faalangst, angst voor kleine ruimtes, angst voor spinnen, slapeloosheid, weinig zelfvertrouwen, relatieproblemen, stress, stoppen met roken, werkelijk iets doen aan je overgewicht, zwangerschapsmisselijkheid, belemmerende gedachten.

Het hypnotherapie programma 'Stoppen met roken' bestaat uit minimaal 4 consulten.
Het hypnotherapie programma 'Gewichtsbeheersing' bestaat uit minimaal 6 consulten.
Het aantal consulten van de andere behandelingen wordt in gezamenlijk overleg bepaald.

Het streven is om een blijvende gedragsverandering te bewerkstelligen, zodat je prettiger in het leven komt te staan en je doel kunt bereiken. Daarom is het van groot belang de hele therapie af te maken. 

Bij hypnotherapie word je door mij begeleid naar een prettige staat van diepe ontspanning. Dit wordt ook wel een trance genoemd. In deze staat is je onderbewuste meer open voor suggesties. Daar maak ik gebruik van om jou te helpen je doel te bereiken.

Over hypnose bestaat een aantal misvattingen. Mensen zijn bang dat ze niet meer wakker worden uit de trance of dat ze onfatsoenlijke suggesties van de therapeut totaal willoos zullen uitvoeren. Dit beeld is voornamelijk ontstaan door de hypnose shows die je wel eens op televisie ziet. Het tegendeel is waar, je geeft de controle dus niet uit handen.

Maar in een trance zijn is een heel alledaags verschijnsel. Iedereen die wel eens helemaal verdiept is in een boek kent het: je hebt even wat minder aandacht voor je omgeving en je bent helemaal geconcentreerd op jezelf. Ook als je vaak dezelfde weg aflegt per auto of fiets treedt soms als vanzelf trance op: je merkt dan ineens dat je een heel stuk weg ‘gemist’ hebt. Terwijl je ook weet dat als er zich iets ongewoons zou hebben voorgedaan je meteen weer helemaal alert geweest zou zijn.

Daarom kan ik je geruststellen, je kunt niet tegen je zin onder hypnose worden gebracht. In hypnose doe je ook geen dingen die je niet wilt. Jij houdt de touwtjes in handen tijdens hypnose, je kunt je ogen op elk moment openen en uit de hypnose komen.

Je hoeft niet in hypnose te geloven om het werkzaam te laten zijn. De intentie om mee te werken aan de ontspanning is voldoende. Mijn ervaring leert me dat hypnotherapie een heel mooi hulpmiddel is voor mensen om hun doelen te behalen.

Een hypnotherapie consult duurt gemiddeld 1 uur. Heb je een vraag of wil je gelijk een afspraak maken: klik hier!

Hypnotherapie - Stoppen met roken

Met dit programma van minimaal 4 opeenvolgende weken help ik je te stoppen met roken door middel van:

  • Verbeeldingskracht training
  • Stress management
  • Zelfhypnose

Tijdens het intakegesprek nemen we een aantal zaken door. We bespreken hoeveel je nu rookt en maken een afspraak hoeveel je gaat minderen om uiteindelijk na ongeveer 4 sessies helemaal rookvrij te zijn. Daarnaast leg ik uit wat hypnotherapie inhoudt en beantwoord ik je vragen.

Tijdens het eerste hypnotherapie consult leg ik je ook de eerste stap van zelfhypnose uit. Dat oefenen we samen, zodat je er thuis zelf mee verder kunt.

Het is de bedoeling dat je dagelijks aantekeningen maakt over hoe het gaat met de veranderingen in je rookgedrag; die aantekeningen bespreken we tijdens het volgende consult.

Zo zet je duidelijke stappen om dit keer echt te stoppen met roken. Omdat ook ik ooit een stevige roker was kan ik je vertellen: 'Dat voelt heerlijk!'

Heb je een vraag of wil je gelijk een afspraak maken: klik hier!

Hypnotherapie - Gewichtsbeheersing

Een uitgebalanceerd programma voor gewichtsbeheersing dat je de gelegenheid biedt een einde te maken aan het jojo syndroom van afvallen en aankomen. Je zult je er makkelijk mee kunnen identificeren, omdat dit programma je helpt je verbeeldingskracht te gebruiken om het gestelde gewicht te bereiken en te behouden.

Met dit programma van minimaal 6 consulten leer ik je je gewicht onder controle te houden door middel van:

  • Verbeeldingskracht training
  • Stress management
  • Zelfhypnose

Tijdens het intakegesprek nemen we een aantal zaken door, leg ik uit wat hypnotherapie inhoudt en beantwoord ik je vragen. Daarbij wil ik graag weten welk beeld je nu en in de toekomst van jezelf hebt; dat laatste beeld gaan we gebruiken tijdens de hypnotherapie. We stellen ook samen doelen op, waaraan je gaat werken.

Tijdens het eerste hypnotherapie consult leg ik je ook de eerste stap van zelfhypnose uit. Dat oefenen we samen, zodat je er thuis zelf mee verder kunt.

Het is de bedoeling dat je dagelijks aantekeningen maakt over hoe het gaat; die aantekeningen bespreken we tijdens het volgende consult.

Belangrijk: Cliënten bij wie de Body Mass Index (BMI) obesitas aangeeft dienen dit programma te volgen onder supervisie van hun (huis)arts. Je BMI kun je hier bekijken. Uiteraard ben ik bereid de betreffende arts schriftelijk te informeren over wat ik met de hypnotherapie beoog.

Heb je een vraag of wil je gelijk een afspraak maken: klik hier!

Behandelaar

Meer over mijn achtergrond kun je onder het kopje Over Geeske vinden. Twijfel je nog? Bij Referenties vind je wat mijn cliënten over mij zeggen.

En nog even dit

Het is belangrijk te weten dat de behandelingen geen vervanging zijn van een medische behandeling door een arts of specialist. Bezoek altijd je huisarts of specialist.

Afmelding

Ben je verhinderd, vraag ik je dat minstens 48 uur voor het geplande consult telefonisch te melden. Bij te laat afmelden worden de kosten bij je in rekening gebracht.

Vragen

Wil je een afspraak maken of heb je een vraag over de behandelingen, neem dan gerust contact met me op.

healing-en-meer-energie-schoonheidhealing-en-meer-contact-knop


facebook balk