healing-en-meer-rustgevend-padPraktijk

Soms loop je vast in het leven. Dat is niet iets om je voor te schamen, iedereen heeft dat van tijd tot tijd.

Er zijn diverse redenen waardoor je kunt vastlopen: spanningen, jeugdtrauma's, onzekerheid, gevoelens van angst, depressie, conflicten thuis of op je werk, lichamelijke pijn, verdriet, vragen na het overlijden van een dierbare of een tekort aan energie.

Het kan ook zijn dat er geen duidelijke aanleiding is. Misschien zit je al een tijdje niet lekker in je vel, zonder dat je er de vinger op kunt leggen wat daarvan de oorzaak is.

Hoe ga je om met die gevoelens? Het is soms moeilijk om het allemaal een plekje te geven. Laat staan dat je weet hoe je ze kunt veranderen of oplossen, want dat is natuurlijk de uiteindelijke bedoeling.

Door middel van spirituele therapie kan ik je helpen om hier verandering in aan te brengen.

Wat ís spirituele therapie?

Het is een methode waarbij de diagnose en de behandelwijze op een intuïtieve, gevoelsmatige grondslag berusten en niet zozeer op een rationele. Een mens heeft behalve zijn fysieke lichaam ook een energielichaam. Het is juist hierin waar de oorzaken van klachten vaak kunnen worden gevonden en behandeld.


In mijn praktijk werk ik onder andere met:

  • healing
  • mediumschap
  • hypnotherapie

Onder het kopje Behandelingen kun je hier uitgebreide informatie over vinden.

Voor wie?

Spirituele therapie is geschikt is voor iedereen die met vragen of problemen van persoonlijke aard zit en daar hulp bij zoekt.

Om spirituele therapie te ondergaan hoef je niet spiritueel te zijn of binding met spirituele onderwerpen te hebben. Ik kan voor jou de spirituele schakel zijn. Het enige wat van belang is, is dat je je open kunt stellen voor nieuwe mogelijkheden.

Resultaat

Door spirituele therapie kom je weer lekker in je lichaam te zitten doordat je als het ware vriendschap hebt kunnen sluiten met je emoties. Fysieke of mentale pijn vermindert of verdwijnt, je krijgt antwoord op je vragen.

Hoe verder?

Op de pagina Behandelingen bespreek ik de verschillende behandelmethodes waarmee ik jou verder kan helpen.

Referenties

Weten wat cliënten over mij zeggen? Kijk eens bij Referenties.

Vragen

Heb je een vraag over spirituele therapie dan hoor ik graag van je.

healing-en-meer-licht-in-duisternishealing-en-meer-contact-knop


facebook balk