healing-en-meer-schoonheid-natuur-blad

Referenties

Op deze pagina vind je referenties van mensen die ik heb geholpen.

Heb je baat gehad bij je behandelingen en wil je me ook een referentie geven, dan hoor ik graag van je.

Hans

Hans mocht ik helpen bij een stressvolle periode in zijn leven.

In een voor mij nogal stressvolle periode, zowel in mijn werk als ondernemer, als privé, (overlijden ouder en relatieproblemen) heb ik een aantal coachingsgesprekken gehad met een coach die mij weliswaar in het goede spoor hield, maar mijn meer fundamentele problemen niet kon adresseren.

Door een tip van een medewerker, die samen met een vriendin bij Geeske was geweest, kwam ik op de website van Geeske terecht. Ze omschreef Geeske als een echt heel bijzondere vrouw. En omdat ik haar oordeel vertrouw, ging ik eens kijken op de website van Geeske.

Nu moet je weten dat ik aanhanger ben van de Bond tegen de Kwakzalverij en zo en dat ik vooral geloof ik wat ik kan zien. Voor mij geen hocus pocus. Al het andere moet dan dus wel placebo zijn, maar goed als het werkt is dat ook prima. Maar als je dan vervolgens op de website leest over healing en hypotherapie moet je (althans ik) toch wel een drempeltje nemen.

Enfin, ik er op af en een oriënterend gesprek aangevraagd.

Het leuke van dat oriënterende gesprek was dat het Geeske helemaal niet uitmaakte of en wat ik nu wel of niet geloof; ze gaf direct aan dat het voor haar behandeling geen verschil maakt en dat vond ik wel vertrouwenwekkend. Omdat ik me gelijk op mijn gemak voelde bij Geeske heb ik mijn scepsis opzij gezet en zijn we begonnen met hypnotherapie. Mijn doel daarbij was om te leren om meer in contact te komen en blijven met mijn gevoel. Ik moet zeggen dat hypnotherapie mij hierbij zeker heeft geholpen. Het was op geen enkele wijze beangstigend en ik heb steeds het gevoel gehad dat ik in control bleef. Ik heb me zelfs laten verleiden tot een healingsessie en het zal wel weer het placebo-effect zijn. maar ik heb er zeker baat bij gehad. Een hardnekkige lichamelijke stressklacht verdween en bleef weg.

Al met al kan ik je behandelingen door Geeske zeker aanraden. Ze helpen zelfs de ongelovige Thomassen van deze wereld ;-)

Hans

Frans

Met Frans heb ik Hypnotherapie gedaan en ook een Healing-sessie.

Afgelopen zomer verbrak mijn relatie op een voor mij zeer traumatische wijze. Ik kwam via Facebook Geeske van Dinter tegen. Ik heb haar gebeld en het klikte gelijk goed aan de telefoon. Dit gaf mij vertrouwen bij Geeske in hypnotherapie te gaan. Ik had geen zin in eindeloze langdurige gesprekstherapie. Op een of andere manier wist ik dat dit goed zat. Ik had geen ervaring met hypnotherapie.

Geeske luistert heel goed en oordeelt niet. Ze stelt (kritische) vragen en houd je wakker met wat je bezighoudt. Ze is heel vriendelijk en schept vertrouwen. De hypnotherapie heeft me weer zelfrespect en zelfvertrouwen gegeven. Het brengt je naar een plek waar je altijd naar terug kunt keren, hoe ellendig je je soms ook kunt voelen. Het heeft me kracht gegeven dit rouwproces te dragen en door te komen. Het heeft contact gelegd met mijn innerlijk kind, wat gekoesterd wil worden.

Daarnaast heeft Geeske me een healing gegeven. Dit was echt fantastisch en heeft me weer op de been gezet.

Kortom: Geeske is veelzijdig. Ze is communicatief sterk, begripvol, zonder oordeel en toch ook (goed bedoeld) kritisch. Dit in combinatie met de hypnotherapie en healing is Geeske zeker een aanrader.

Frans

Barth

Voor Barth heb ik een Hypnotherapie behandeling gedaan.

Graag wil ik op deze manier van de gelegenheid gebruik maken om mijn ervaring, wat betreft hypnotherapie, te delen met de mensen die ook een afspraak hebben gemaakt of wellicht nog in dubio staan.Omdat ik (gezonde) scepsis had wat betreft hypnotherapie maar toch zo nieuwsgierig was om te onderzoeken of dit iets voor mij zou kunnen betekenen, heb ik eerst met Geeske een oriënterend gesprek gehad.

Tijdens dat gesprek kon ze me helder uitleggen wat hypnose nu werkelijk inhoudt, op welke manier dit gebruikt wordt tijdens de behandeling en op welke wijze dit voor mij geschikt zou zijn. Ook gaf ze me alle ruimte voor het stellen van vragen.
Dit gaf me duidelijkheid waardoor ik ervoor heb gekozen om hypnotherapie te doen.

Zelf werkzaam in de geestelijke gezondheidszorg, vind ik, nadat ik de therapie heb gedaan, deze manier van werken verfrissend.
Niet door middel van gesprekken ontrafelen waar het aandachtspunt ligt maar met behulp van hypnose. Dit is mijns inziens zeker geen 'snellere weg' of 'het afsnijden van bochten' maar slechts een andere manier van werken om tot het punt te komen waaraan gewerkt kan worden. Daarnaast vond ik het fijn dat ik tijdens de therapie een actieve rol had. Heel anders dan dat je zou vermoeden wanneer je denkt aan hypnose.

Respectvol en oordeelvrij zijn de woorden die bij me opkomen als ik terugdenk aan mijn ervaring van de hypnotherapie die door Geeske werd gegeven.
 
Voor degenen die nog in dubio staan is mijn advies: neem contact op met Geeske en stel je vragen.Heb je al een afspraak gemaakt: ik hoop dat je een net zo positieve ervaring hebt.

Barth

Anna

Voor mijn zus Anna heb ik een Hypnotherapie-sessie gedaan, ze wilde die ervaring hier delen.

Vooraf vraag je je af of het verstandig is een hypnotherapie-sessie bij je eigen familie te doen, maar als je met problemen zit voelt dit wel heel eigen en vertrouwd.

Het was voor mij een geheel nieuw en onbekend gebeuren, maar Geeske heeft me vooraf heel duidelijk uitgelegd hoe ze het zou begeleiden.

Hypnotherapie was voor mij echt een openbaring. Het is geweldig hoe tijdens de sessie de dingen op z'n plaats vielen, en ik daardoor een stuk ballast ben kwijtgeraakt.

Anna

Paul

Paul heb ik geholpen met Healing.

Geeske is een meervoudig getalenteerde vrouw en dat alles vanuit de gedachte mensen te willen helpen.

Gedurende stressvolle periodes heb ik een aantal keren healing van haar ontvangen, ook op afstand. Hierdoor kreeg ik beter overzicht en inzicht in mijzelf en kan ik beter functioneren zowel privé als zakelijk. Daarbij helpt ze per individu de essentie van het leven te ontdekken en mijn eigen spiritualiteit te herkennen. Het geeft een gevoel van warmte en ik zie het als pure verwennerij.

Ik zie er naar uit om binnenkort een sessie onder hypnose te volgen.

Ze heeft een scherp inzicht in wat mensen drijft en voelt tot mijn verbazing soms beter aan hoe het met mij gaat dan ikzelf, zelfs op afstand.  

Een bijzonder mens! En dat is het...

Paul

 

 healing-en-meer-contact-knop


facebook balk